El-aftaler

El-aftaler fra Scanenergi

At vælge el-aftale er lidt det samme som at vælge, hvordan man vil investere sin pension. Du skal spørge dig selv, hvad din og virksomhedens risikovillighed er.

Foretrækker du at kende din pris og dermed dit budget? Eller følger du med i markedet og vil gerne satse på en spotprisaftale? Måske du gerne vil dele risikoen lidt ud på en af vores 70/30 aftaler?

Der er mange muligheder - og vi skal finde den aftale, som passer til dig og din virksomhed.

Herunder finder du Scanenergis brede udvalg af elaftaler. Kontakt os og aftal et møde med en af vores rådgivere, så vi kan sammensætte den helt rigtige elaftale til din virksomhed.

Vælger du et eller flere af vores populære klimaprodukter, får du samtidig adgang til en elektronisk markedsføringspakke, som du fx. kan bruge på din hjemmeside og i din CSR-rapport.

Reducer dine totale energiomkostninger

Én ting er at vælge den rigtige elaftale, men har du overvejet muligheden for at  reducere din virksomheds totale energiforbrug? Selve strømprisen, og dermed dit reelle strømforbrug, udgør kun i omegnen af 20% af eks. din elregning - resten er tariffer og afgifter.

Derfor anbefaler vi, at du - udover at vælge den rette elaftale - også overvejer mulighederne for at reducere dit totale energiforbrug (el, vand, gas, olie).

Det er vores erfaring, at stort set alle virksomheder kan finde besparelser af større eller mindre grad - også de virksomheder, som allerede arbejder intensivt med energieffektivitet.

Se cases fra andre virksomheder

Få inspiration til dit næste energioptimeringsprojekt i denne e-bog:

energioptimering