Leverandørservice

Leverandørservice

LeverandørService er en pendant til betalingsservice. Hvis du tilmelder dig LeverandørService behøver du ikke selv stå for administrationen ved betaling og vil automatisk få overført tilgodehavender mm. Vi tilbyder også elektroniske fakturaer via OIOUBL.

I tilmelder jer leverandørservice ved at klikke på den grønne boks til højre og udfylde skemaet. I skal bruge jeres NETS-nummer, CVR-nummer og kontooplysninger.      NETS-nummeret finder I på jeres faktura.

 

Faktura sidehoved_hjemmeside

Sikkerhed og opbevaring af fortrolige oplysninger 

Dine oplysninger er fortrolige og sendes på samme sikre måde, som bruges til betalinger via internettet. I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelås-ikon, som viser, at du er på en sikker server. Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og Nets. Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysninger bliver sendt direkte til Nets.

Pop-up killer

Er dit website indstillet til at forhindre pop-ups, vil tilmeldingsformularen ikke åbne, når du klikker på linket. Du finder her vejledninger til at slå pop-up killeren fra:

Chrome

Explorer

Firefox

Leverandørservice_midterbillede.jpg

Hvis du ønsker mere information om LeverandørService og elektroniske fakturaer, er du velkommen til at kontakte Økonomi på tlf. 9992 9095 eller ved at bruge kontaktformularen, som du finder i den orange boks til højre.