Klimaprodukter

Klimaprodukter

Der er ingen tvivl om, at grøn strøm er fremtiden. Men hvilken type grøn strøm er den rigtige for din virksomhed?

Klimaet er på dagsordenen for stort set alle danske virksomheder. Skal din virksomhed have en grønnere og mere bæredygtig profil, er dit energiforbrug et godt sted at starte.

Med klimaprodukter fra Scanenergi vælger du grøn strøm og får adgang til markedsføringsmateriale. Grøn strøm og bæredygtige klimatiltag er godt for planeten og en del af din virksomheds profil. Derfor har vi gjort det lidt nemmere for dig at fortælle om din grønne profil til dine kunder, medarbejdere og øvrige interessenter.

Vælg dit klimaprodukt:

VINDenergi Et blad mini

Din strøm kommer fra danske vindmøller, er CO2-neutral og støtter udviklingen indenfor dansk vindindustri. 

Læs om VINDenergi

KLIMAtiltag blade_massivtplusmassivt_kategori 1_mini

Du får VINDenergi og investerer yderligere det, der svarer til din CO2-udledning i klimatiltag, som hjælper bæredygtighed på vej andre steder i verden - det svarer til dobbelt nedbringelse af din CO2-udledning.

Læs om KLIMAtiltag

Bladene bag hvert produkt viser hvilken kategori, produktet tilhører.

Bladmærke til grønne elprodukter

Fra den 1. september 2020 skal alle grønne og klimavenlige elprodukter mærkes med to grønne blade for at gøre det nemmere for dig at gennemskue hvilken type elprodukt, du køber.

Hvad er forskellen påblade_massivtplusoutlinet_kategori 2_miniogblade_massivtplusmassivt_kategori 1_mini?

Elprodukter med ét bladblade_massivtplusoutlinet_kategori 2_minier baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to bladeblade_massivtplusmassivt_kategori 1_minier baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Læs mere på forbrugerombudsmanden.dk

scanenergi-det-nye-bladmaerke-el-kort-forklaring