FLEXfast ekskl. profil

Elaftale

FLEXfast ekskl. profil elaftale

For dig der ønsker fast pris i leveringsperioden, og som gerne vil drage fordel af et fald i elprisen.

Køb af el er en kompliceret affære, som kan tage meget af din tid. Du er sikkert fuldstændig klar over, at priserne på el svinger, og at det er næsten umuligt at sikre sig de billigste priser.  Men er el-indkøb en opgave, du skal presse ind i en travl hverdag, hvor din to do-liste er lang nok i forvejen?

Hos Scanenergi står blandt andet køb af el øverst på to do-listen. Hver dag. Så hvorfor ikke lade os om at sikre dig en fornuftig gennemsnitspris på jeres elforbrug? Med en FLEXfast ekskl. profil elaftale sørger vi for, at du får den bedst mulige faste elpris på dit elforbrug. Fra aftaleindgåelse til leveringsopstart har I mulighed for, at prissikringen kan falde. Lige inden leveringsstart fastlåses afregningsprisen.

 

Sikkerhed for elregningen

Du betaler for at låse elprisen fast. Til gengæld får du fordel af, at din faste pris afspejler eventuelle prisfald fra aftaleindgåelse til leveringsstart, og du undgår ubehagelige overraskelser på elregningen. Du påtager dig selv risikoprofilen, da du mener, det er økonomisk mere attraktivt fremfor, at leverandøren sikrer sig mod risikoen.

Kort sagt – du skal vælge en FLEXfast ekskl. profil elaftale, hvis du ønsker budgetsikkerhed men samtidig gerne vil drage fordel af eventuelle prisfald fra aftaleindgåelse til leveringsstart.

FLEXfast_standardside

FLEXfast ekskl. profil er for dig, der…

  • er usikker på elprisernes udvikling
  • ikke har ressourcerne til at holde øje med markedet
  • foretrækker en fast pris, men har svært ved at gennemskue, hvornår det er bedst at låse prisen fast
  • gerne vil sikre den lavest mulige faste pris i leveringsperioden.

Læs dig klogere:

Herunder finder du lidt videre inspiration til bedre at forstå elmarkedet samt energiafgifter.