FLEXloft 70/30

Elaftale

FLEXloft 70/30

For dig der ønsker ro i maven, men er villig til at acceptere prisudsving på en del af jeres elforbrug.

Køb af el er en kompliceret affære, som kan tage meget af din tid. Du er sikkert fuldstændig klar over, at priserne på el svinger, og at det er næsten umuligt at sikre sig de billigste priser. Men er el-indkøb en opgave, du skal presse ind i en travl hverdag, hvor din to do-liste er lang nok i forvejen?

 

Loft over 70 % af forbruget

Hos Scanenergi står blandt andet køb af el øverst på to do-listen. Hver dag. Så hvorfor ikke lade os om at barbere toppen af din elregning? Med en FLEXloft 70/30 elaftale på dit el-indkøb køber du el til spotpris, men for 70 % af jeres elforbrug er du sikret det lavest mulige loft på prisen. For de resterende 30 % af jeres elforbrug slår prisudsving fuldt igennem, og du har hverken loft eller bund på prisen for el.

Du betaler for at sikre dig, at der for 70 % af jeres elforbrug er et loft på din elpris. Til gengæld er du på denne del af dit forbrug sikret mod ubehagelige overraskelser på elregningen.

Afregningen for jeres samlede elforbrug vil variere, fordi din elpris er variabel. Din pris er den aktuelle spotpris i den time, du forbruger din el. De dyre timer er typisk der, hvor efterspørgslen er størst, det vil sige i morgentimerne og igen i tidsrummet 17-21.
FLEXloft 70/30 elaftale

FLEXloft 70/30 er for dig, der…

  • forventer, at prisen på el fortsat går op og ned, men ikke vil bruge tid på at forholde dig til elpriserne
  • vil have gavn af faldende elpriser, men samtidig ønsker at reducere din risiko, hvis priserne begynder at stige
  • gerne betaler for at få ro i maven med et prisloft på 70 % af jeres forbrug
  • ønsker en god gennemsnitspris på 70% af dit forbrug samtidig med, at du drager fordel af eventuelt lave spotpriser i leveringsperioden
  • ønsker budgetloft på 70 % af forbruget.

Læs dig klogere:

Herunder finder du lidt videre inspiration til bedre at forstå elmarkedet samt energiafgifter.