FLEXloft

Elaftale

FLEXloft elaftale

For dig der ønsker ro i maven, og som gerne vil drage fordel af et fald i elprisen.

Køb af el er en kompliceret affære, som kan tage meget af din tid. Du er sikkert fuldstændig klar over, at priserne på el svinger, og at det er næsten umuligt at sikre sig de billigste priser.  Men er el-indkøb en opgave, du skal presse ind i en travl hverdag, hvor din to do-liste er lang nok i forvejen?

Hos Scanenergi står blandt andet køb af el øverst på to do-listen. Hver dag. Så hvorfor ikke lade os om at barbere toppen af din elregning?

 

Loft over elprisen

Med en FLEXloft-aftale er du sikret det lavest mulige prisloft på jeres samlede elforbrug. Fra aftaleindgåelse til leveringsopstart vil dit loft falde, hver gang terminsprisen er lavere end dit loft. Dvs. dit loft i leveringsperioden er det samme som den laveste terminspris fra aftaleindgåelse til leveringsopstart.

Du betaler en præmie for at sikre dig det lavest mulige loft på din elpris. Til gengæld undgår du ubehagelige overraskelser på elregningen.

Afregningen for jeres elforbrug vil variere i leveringsperioden. Din pris er den aktuelle spotpris i den time, du forbruger din el. De dyre timer er typisk der, hvor efterspørgslen er størst, det vil sige i morgentimerne og igen i tidsrummet 17-21.

FLEXloft elaftale

FLEXloft er for dig, der…

  • forventer, at prisen på el fortsat vil gå op og ned
  • ikke tror på, at du kan ’slå’ markedet ved at spekulere i, hvornår det er mest fordelagtigt at indgå aftale
  • ikke vil bruge tid på at forholde dig til elpriserne, men gerne betaler for sikkerheden i at have et prisloft
  • ønsker en god gennemsnitspris
  • ønsker et budgetloft

Læs dig klogere:

Herunder finder du lidt videre inspiration til bedre at forstå elmarkedet samt energiafgifter.