Energirådgivning - erhverv

Energirådgivning til erhverv

Hos Scanenergi har vi et helt simpelt mantra, som alt vores arbejde udspringer fra: man skal bruge energien rigtigt. Belysning, opvarmning eller køling af lokaler, vanding og at køre et helt produktionsapparat; det er alt sammen potentielle kilder til spild af energi, hvis ikke man ved, hvad man skal kigge efter.

Mange brancher, meget spild

Hver dag hjælper vi virksomheder med at bruge og genbruge energien. Og i de fleste tilfælde hjælper vi også med at reducere deres totale energiforbrug. Der er stadig en del penge at spare derude og dermed også en masse energi, der bliver spildt. Faktisk er det gældende for alle de mange brancher, vi har med at gøre: kontorer, produktionsanlæg, i landbruget samt transport- og detailbranchen.

I bestemmer, hvor meget I vil (spare)

Men vi mener også, at vi kan hjælpe jer med at bruge jeres energi på det rigtige; I driver jeres forretning, imens vi tager os af at optimere jeres forbrug af el, vand og varme. Hvor meget eller lidt I vil være involveret er egentlig op til jer. Vi kan være jeres sparringspartner eller projektleder.

Vores energirådgivning for erhverv tager udgangspunkt i følgende produkter: