FASTfast ekskl. profil

Elaftale

FASTfast ekskl. profil elaftale

For dig, som ønsker budgetsikkerhed og gerne vil låse prisen - på godt og ondt

Køb af el er en kompliceret affære, som kan tage meget af din tid. Du er sikkert fuldstændig klar over, at priserne på el svinger, og at det er næsten umuligt at sikre sig de billigste priser. Men er el-indkøb en opgave, du skal presse ind i en travl hverdag, hvor din to do-liste er lang nok i forvejen?

Med en FASTfast ekskl. profil-aftale på dit el-indkøb låser du prisen for jeres fremtidige elforbrug fast til den aktuelle terminspris for en aftalt periode. Du vælger selv perioden: resten af indeværende år og derefter op til 3 år frem.

 

Samme pris og budgetsikkerhed

Afregningen for jeres samlede elforbrug sker i leveringsperioden til en fast pris. Du påtager dig selv risikoprofilen, da du mener, det er økonomisk mere attraktivt fremfor, at elleverandøren sikrer sig mod risikoen. Du betaler for at låse prisen fast. Til gengæld kender du prisen på jeres elforbrug og opnår budgetsikkerhed.

Om din fastlåste elpris er høj eller lav i forhold til markedet, vil den fremtidige udvikling i elpriserne vise. Timing er derfor afgørende ved en FASTfast ekskl. profil-aftale, så du får låst elprisen på et niveau, der lyder fornuftigt i forhold til dine forventninger til både elpriserne og jeres behov fremadrettet.

Kort sagt - du skal vælge en FASTfast ekskl. profil-aftale, hvis du ønsker budgetsikkerhed og tror, at timingen er den rigtige til at låse elprisen fast på et fornuftigt niveau.

FASTfast uden profil_grafik hjemmeside

FASTfast ekskl. profil er for dig, der…

  • ønsker budgetsikkerhed
  • har det godt med at låse prisen fast og slippe for at forholde dig til udviklingen i elpriserne
  • forventer, at du kan opnå en bedre pris ved at låse prisen fast for en periode ad gangen end ved at følge markedet
  • ønsker at undgå tab ved prisstigninger på el, men også er klar til at fraskrive sig gevinster ved prisfald.

Læs dig klogere:

Herunder finder du lidt videre inspiration til bedre at forstå elmarkedet samt energiafgifter.


Hent guide til energiafgifter og godtgørelse