VINDenergi

Køb vindenergi fra danske vindmøller

Du har sikkert allerede gennemført flere tiltag for at spare på energien og optimere forbruget. Men hvorfor ikke gå hele vejen og sikre, at virksomheden udelukkende anvender grøn el?

Grøn el gavner miljøet. Men det er også god forretning. Flere og flere virksomheder oplever kunder, der lægger vægt på miljø og bæredygtighed i deres valg af leverandører og samarbejdspartnere.

Virksomheder med økologisk produktion bliver i mange tilfælde mødt med krav om miljøcertificering, hvor dokumentationen af et grønt energiforbrug er et af kravene. Og i det hele taget er bæredygtighed og miljøhensyn en del af den forretningsmæssige agenda.

Kommer der ’grøn strøm’ ud af stikkontakten?

Grøn energi er jo ikke grøn. Lad os bare slå dét fast. Og ingen kan se, om det er den ene eller anden slags el, der kommer ud af jeres stikkontakter. Vi kan jo ikke bestemme, at der skal komme grøn el ud af jeres stikkontakter. I stedet køber vi oprindelsescertifikater svarende til netop den mængde el, din virksomhed anvender.

Jeres virksomhed vil derfor modtage et VINDenergi-miljøbevis, så I kan synliggøre jeres omtanke for miljøet, eksempelvis i forbindelse med jeres CSR eller markedsføring.

Læs i øvrigt mere i vores blogindlæg "Er grøn strøm nu også grøn?".

VINDenergi_banner.jpg