SPOTtime med overvågning

Elaftale

SPOTtime med overvågning elaftale

For dig der kan tåle, at elpriserne svinger, men som godt vil have lidt tryghed.

Køb af el er en kompliceret affære, som kan tage meget af din tid. Du er sikkert fuldstændig klar over, at priserne på el svinger, og at det er næsten umuligt at sikre sig de billigste priser. Men er el-indkøb en opgave, du skal presse ind i en travl hverdag, hvor din to do-liste er lang nok i forvejen?

 

Spotpris er dagspris

Med en SPOTtime med overvågning-aftale køber du el til dagsprisen. Afregningen for jeres samlede elforbrug ændrer sig derfor løbende og følger på godt og ondt markedets priser – både opadgående og nedadgående.

Med en SPOTtime med overvågning-aftale har du et loft og en bund. Scanenergi A/S forpligter sig til at advisere jer, hvis der er mulighed for at tilbyde jer afdækning af forbruget til de på forhånd aftalte prisniveauer.

I leveringsperioden er afregning for jeres samlede elforbrug baseret på de aktuelle elpriser plus en præmie. Præmien er fast, men elprisen følger markedet og varierer time for time og dag for dag.

Kort sagt – du skal vælge en SPOTtime med overvågning-aftale, hvis du kan acceptere, at jeres elregning varierer. Men samtidig vil du gerne have muligheden for at få et tilbud, når vi kan tilbyde en FASTpris-aftale til de aftalte niveauer.

SPOTtime overvaagning

SPOTtime med overvågning er for dig, der…

  • forventer, at de svingende priser på langt sigt giver dig den billigste samlede pris
  • arbejder med et budget, som kan bære, at priserne svinger
  • gerne vil orienteres ved stigende/faldende priser

Læs dig klogere:

Herunder finder du lidt videre inspiration til bedre at forstå elmarkedet samt energiafgifter.