Vi er din sparringspartner indenfor energioptimering

Det er dyrt at bruge energi, men det er spild af penge at bruge for meget energi.

Vi ser det derfor som vores største opgave at hjælpe virksomheder og organisationer med at bruge energien med færrest mulige omkostninger til følge.  

En bæredygtig virksomhed agerer ansvarsfuldt over for både klimaet men også sig selv. En reduktion af virksomhedens totale energiomkostninger er ikke kun økonomisk fornuft, det er også godt for miljøet.  

Vi har igennem årtier hjulpet danske virksomheder med at identificere og realisere utallige energioptimeringsprojekter. Vores løsningsforslag er altid baseret på 100% uvildighed, og vi ser det som vores fornemste opgave at klæde dig godt på, så du selv kan tage et kvalificeret valg. Vi er din sparringspartner i alle faser af dit arbejde med energioptimering - fra indsamling af viden til fastholdelse af besparelserne.

Hvad hjælper vi med?

El-aftaler

El-aftaler

Hvad er den rigtige el-aftale for jer? Der er mange muligheder, og vi skal finde den aftale, som passer bedst til dig og din virksomhed.
Energirådgivning

Energirådgivning

Hver dag hjælper vi virksomheder med at bruge og genbruge energien. Og i de fleste tilfælde hjælper vi også med at reducere deres totale energiforbrug.
Bæredygtighed

Bæredygtighed

Klimaet er på dagsordenen for stort set alle danske virksomheder. Skal din virksomhed have en grønnere og mere bæredygtig profil, er dit energiforbrug et godt sted at starte.

Lær mere om vores organisation

 
Hvem står bag Scanenergi? Hvordan er vi organisatorisk skruet sammen? Og hvem udgør den daglige ledelse? Læs dig klogere på det alt sammen herunder.
 
 

Ejerkreds

Læs mere

Bestyrelse

Læs mere

Daglig ledelse

Læs mere

Organisation

Læs mere
iPhone Mocup
iPhone Screen

Vi blogger om alt indenfor energi ...

Bliv klogere på optimering, afgifter, energisyn og hvad der ellers rør sig inden for energioptimering.

Vi lever af at energioptimere og skabe resultater hos vores kunder. Derfor besidder vi en kæmpe viden om alle aspekter af energioptimering - og den viden deler vi med dig på vores blog.

Via bloggen kan du også få fingre i vores forskellige guides og e-bøger, hvor vi eksempelvis giver dig masser af gode råd og vejledninger til dine optimeringsprojekter, hjælper dig med afgiftsjunglen eller fortæller dig, hvordan energisynet kan blive en god forretning.

Find bloggen her

Abonnement

Ønsker du at abonnere på bloggen og dermed automatisk få besked, når der er et nyt indlæg, kan du udfylde formularen, som du finder ved at scrolle lidt ned.