Solcelleberegning

Solcelleberegning

Er der god økonomi i et solcelleanlæg?

Har du et stort elforbrug i din virksomhed. Overvejer du om, et solcelleanlæg kan dække dette forbrug og tænker du på, om det er en økonomisk sund investering?

En solcelleberegning er det grundlag, du behøver for at tage den rigtige beslutning. Med beregningen får du et overblik over investeringens omfang, den forventede årlige besparelse og investeringens tilbagebetalingstid.

Vælg det rigtige anlæg

Med os som sparringspartner får du en analyse af dit elforbrug helt ned på timebasis og du får et detaljeret indblik i dit forbrugsmønster. Dette er grundlaget for vores anbefalinger af dit optimale anlæg mht. type og størrelse.

Du får selvfølgelig besøg af en af vores rådgivere, som gennemgår installationen med dig, vejleder om den anbefalede anlægstype og finder den rigtige placering for anlægget.

Vi giver dig et overblik over solcelleanlæggets forventede årlige elproduktion, andelen der udnyttes af virksomheden samt hvor stor en del der tilgår elnettet.

Fordelene_solcelleberegning

Dit beslutningsgrundlag

Dit faktiske elforbrug og dine omkostninger til tariffer, energiafgifter og den faktiske elpris time for time danner grundlag for vores udregninger af din besparelse. Projektets tilbagebetalingstid beregner vi derefter ud fra erfaringstal fra lignende projekter.

Med en solcelleberegning bliver du godt rustet til at tage den endelige beslutning om realisering af et solcelleanlæg. Vi gennemgår selvfølgelig alle resultaterne med dig, og har du brug for sparring videre i processen er vi gerne behjælpelig.

Har du brug for udarbejdelse af udbudsmateriale eller vurdering af tilbud fra leverandører, står Scanenergis rådgivere, efter nærmere aftale, klar til at rådgive dig.

Er du stadig i tvivl? Så kontakt os og få en snak om din virksomhed, om dit elforbrug og om dit solcelleanlæg.