ESG rapport

ESG rapport

For dig som ønsker en færdig CO2 rapport uden at skulle investere tiden i det.

Hvordan arbejder du med samfundsansvar? Det er noget, som flere virksomheder skal redegøre for i deres årsregnskab - også kaledet ESG rapportering. Men hvad skal en ESG rapportering indeholde - og hvordan gør du?

ESG står for Enviromental (Miljø), Social (Social) og Governance (Ledelse). Med en ESG rapport fra Scanenergi får du en færdig rapport, som du kan bruge i dit årsregnskab og til investorer og andre interessenter.

Fordelene-esg-rapport

For at gennemgå miljøet laver vi en CO2-kortlægning af din virksomhed, som kortlægger jeres energiforbrug og CO2-udledning i Scope 1 og 2. Du får kort fortalt den nødvendige dokumentation på dit CO2-aftryk.

For at dokumentere dit sociale og ledelsesmæssige samfundsansvar, har vi brug for informationer fra dig. Du udfylder et skema med dine tal og får beregniner på de områder, en ESG rapportering skal indeholde. Resultatet er lige til at bruge i dit årsregnskab.

Resultat er en struktureret rapportering af jeres samfundsansvar og en færdig rapport til fx. investorer og andre interessenter.

Du kan også bruge din CO2-kortlægning som hjælp til at prioritere, hvordan du optimerer dit energiforbrug og samtidig reducerer mest mulig CO2.