Prioriteringsliste

Prioriteringsliste – en energigennemgang

Din mavefornemmelse siger dig, at der må være penge at spare på energiforbruget – et eller andet sted, og i en eller anden størrelsesorden. Du er motiveret for at gøre noget ved det, men er i tvivl om, hvor du skal begynde, og hvor du skal slutte. Og om det overhovedet kan betale sig?

Du mangler ganske enkelt overblik over, hvor dine energityve gemmer sig. Hvor meget de hver især stjæler fra din bundlinje. Og i hvilken rækkefølge det bedst kan betale sig at slippe af med dem. Sådan et overblik får du med vores Prioriteringsliste.

Rapport med anbefalede tiltag til energioptimering

På et besøg gennemgår vi hele eller aftalte dele af din virksomhed og identificerer de vigtigste områder, hvor du kan minimere energiomkostningerne. Undervejs i gennemgangen rådgiver vi også om dit energiforbrug. Vi udarbejder en rapport med oversigt over de anbefalede tiltag, samt en vurdering af den nødvendige, anslåede investering holdt op mod et beregnet overslag på besparelsen.

Fordelene ved en prioriteringsliste fra scanenergi

En hjælp til dine investeringer

Med et overblik over potentialet i hvert enkelt energioptimeringstiltag kan du ikke blot vurdere investeringens potentiale i forhold til de øvrige tiltag på listen. Du kan også vurdere investeringens potentiale i forhold til andre virksomhedsinvesteringer, fx investeringer i driften.

Prioriteringslisten er dit sammenligningsgrundlag til at vurdere, om du skal investere i energioptimering eller foretage andre investeringer, så du sikrer, at du hele tiden arbejder med den bedste business case.

På den måde får du ikke bare overblik over, hvor dine energityve gemmer sig. Du kan også prioritere, om det kan svare sig at slippe af med dem - og i hvilken rækkefølge.

Få mere inspiration

I de følgende cases og blogindlæg kan du finde mere inspiration til dit arbejde med energioptimering.