FLEXvalg

Elaftale

FLEXvalg elaftale

For dig der ønsker at holde mulighederne åbne.

Køb af el er en kompliceret affære, som kan tage meget af din tid. Du er sikkert fuldstændig klar over, at priserne på el svinger, og at det er næsten umuligt at sikre sig de billigste priser.  Men er el-indkøb en opgave, du skal presse ind i en travl hverdag, hvor din to do-liste er lang nok i forvejen?

Hos Scanenergi står blandt andet køb af el øverst på to do-listen. Hver dag. Så hvorfor ikke lade os om at sikre dig en fornuftig elaftale?

 

Flere valgmuligheder

Med en FLEXvalg-aftale får du muligheden for at vente med beslutningen - samtidig med at du får fordelen af udviklingen på terminsmarkedet over tid. Fra aftaleindgåelse til leveringsopstart køber Scanenergi hver dag en del af dit elforbrug. Først to måneder før leveringsstart skal du træffe det endelige valg af elaftale. Du har tre valgmuligheder; Fastpris med udgangspunkt i den gennemsnitlige terminspris siden aftaleindgåelse, fastpris ud fra den aktuelle terminspris eller en variabel spotpris. Uanset valg betaler du en præmie ligesom din profil tillægges.

Kort sagt -  du skal vælge en FLEXvalg-aftale, hvis du vil udvide dine muligheder samt vente med den endelige beslutning.
FLEXvalg-2

FLEXvalg er for dig, der…

  • ikke kan/ønsker at tage stilling til markedet
  • vil holde mulighederne åbne, samtidig med at mulighederne udvikler sig
  • accepterer ikke at få den billigste pris mod ikke at få den dyreste
  • har det godt med at samarbejde med sin leverandør over flere år

Læs dig klogere:

Herunder finder du lidt videre inspiration til bedre at forstå elmarkedet samt energiafgifter.