FLEXfast 70/30 ekskl. profil

Elaftale

FLEXfast 70/30 ekskl. profil elaftale

For dig der ønsker fast pris i leveringsperioden for hovedparten af jeres elforbrug.

Køb af el er en kompliceret affære, som kan tage meget af din tid. Du er sikkert fuldstændig klar over, at priserne på el svinger, og at det er næsten umuligt at sikre sig de billigste priser.  Men er el-indkøb en opgave, du skal presse ind i en travl hverdag, hvor din to do-liste er lang nok i forvejen?

Hos Scanenergi står blandt andet køb af el øverst på to do-listen. Hver dag. Så hvorfor ikke lade os om at sikre dig en fornuftig gennemsnitspris på jeres elforbrug? Med en FLEXfast 70/30 ekskl. profil elaftale sørger vi for, at du får den bedst mulige faste elpris på 70 % af dit elforbrug. De resterende 30 % af forbruget køber du til dagspris, og prisudsving slår fuldt igennem.

 

Sikkerhed for 70 % af elregningen

Du betaler for at låse elprisen fast for 70 % af forbruget. Til gengæld får du fordel af, at din faste pris afspejler eventuelle prisfald fra aftaleindgåelse til leveringsstart, og du undgår ubehagelige overraskelser på elregningen, fordi du har budgetsikkerhed for 70 % af forbruget. Du påtager dig selv risikoprofilen, da du mener, det er økonomisk mere attraktivt fremfor, at leverandøren sikrer sig mod risikoen.

Kort sagt – du skal vælge en FLEXfast 70/30 ekskl. profil elaftale, hvis du foretrækker at kombinere en fast pris på hovedparten af jeres forbrug med en fleksibel pris på resten af jeres forbrug og dermed samlet set opnå en god gennemsnitspris.  

FLEXfast 70/30 elaftale

FLEXfast 70/30 ekskl. profil er for dig, der…

  • er usikker på elprisernes udvikling
  • ikke har ressourcerne til at holde øje med markedet
  • foretrækker en fast pris, men har svært ved at gennemskue, hvornår det er bedst at låse prisen fast
  • gerne vil sikre den lavest mulige faste pris i leveringsperioden for 70 % af jeres elforbrug
  • er parat til at lade 30 % af forbruget følge den aktuelle dagspris i leveringsperioden.

Læs dig klogere:

Herunder finder du lidt videre inspiration til bedre at forstå elmarkedet samt energiafgifter.