OMEGA energistyringssystem

OMEGA Energistyringssystem

Vil du arbejde professionelt med dit energiforbrug – så giver vi dig noget at arbejde med!

I dit daglige arbejde med at optimere virksomhedens energiforbrug har du sikkert allerede et godt overblik over, hvor meget energi virksomheden bruger, og hvor og hvornår energien bruges. Men er du klædt på til at arbejde professionelt med at optimere energiforbruget?

Optimering af energiforbruget kræver det rette datagrundlag, effektive analyseværktøjer og målrettet, intern formidling af konklusioner og resultater. I hvert fald hvis du ønsker at skabe ændringer og forbedringer.

Med OMEGA Energistyring kan du automatisk overvåge og aflæse målere på tværs af forbrugsarter. Du kan inddrage målinger og data fra virksomhedens egne systemer, eksempelvis indeklimamålinger, aktivitetsmålinger eller produktivitetsmålinger.

Fordelene OMEGA energistyring

Sammenlign data på tværs af forbrugsarter

Det rette datagrundlag er dit afsæt for at udarbejde avancerede analyser af virksomhedens energiforbrug. I opstartsfasen hjælper din energirådgiver dig godt i gang med at udnytte systemets mange analysemuligheder: OMEGA Energistyring gør dig eksempelvis i stand til at sammenligne flere målere på tværs af forbrugsarter og lokationer for en given tidsperiode, og du kan udarbejde målsætninger, KPI’er og nøgletal til opfølgning og benchmarking.

Sidst men ikke mindst er OMEGA Energistyring et stærkt værktøj til intern formidling. Mere end 30 standardrapporter præsenterer konklusioner og resultater tilpasset dine modtagere på alle niveauer i organisationen, eksempelvis rapportering af økonomi- og emissionstal. Sammen med din energirådgiver kan du også skræddersy inpiduelle rapporter, eksempelvis til overvågning af driftsudstyr.

Kontakt vores energirådgivning og få mere at vide. Vores kundeservice kan hurtigt stille dig om til en ledig rådgiver. Dem kan du fange på 9992 9099.