SMV rådgivning

Energirådgivning til SMVer

Indrømmet – for mange små og mellemstore virksomheder (SMV) er energirådgivning og -optimering en uoverskuelig arbejdsopgave. De har ikke kompetencerne inhouse, tiden eller økonomien til at gøre noget ved det. Mange energibesparelser går derfor hver dag op i røg, hvilket er en skam for virksomheden og deres bundlinje, men så sandelige også for jer som kommune.

Først og fremmest er virksomheders fokus på nedsættelse af energiforbruget et vigtigt bidrag til reduktion af CO2-udledingen og hermed til kommunens klimamål. Dernæst er det at hjælpe SMV’er med at energioptimere en rigtig god samfundsøkonomisk investering, idet øget aktivitet giver øget beskæftigelse og dermed øget skatteprovenu.

Sådan hjælper vi jer med at hjælpe SMV’er

I samarbejde med jer og eksempelvis kommunens erhvervsråd tilbyder vi kommunens erhvervsvirksomheder gratis og uvildig energirådgivning. Eftersom små og mellemstore virksomheders forhold til energi ofte minder om den måde, vi forholder os til energi i vores husholdning, har vi kombineret vores mangeårige erfaring med erhvervsrådgivning med de metoder, vi bruger, når vi skaber resultater hos husejerne. 

Og det virker – det har de fundet ud af i Ringkøbing-Skjern kommune, hvor Scanenergi i et par år har hjulpet lokale SMVer. Det siger Lars Jørgensen, Erhvervskonsulent i Ringkøbing-Skjern kommune:  

Jeg er meget imponeret over, at vi allerede er nået så langt. Ikke alene er vi kommet tættere på kommunens 2020 mål. Vores lokale virksomheder bliver også klar over at de kan forbedre deres konkurrencekraft, fordi de nedbringer deres omkostninger ved at bruge mindre energi. Sidst men ikke mindst er der udsigt til at skabe lokale arbejdspladser, da energibesparelsesprojekterne vil blive udført af lokale håndværkere.

SMV rådgivning

Vil I vide mere?

Vil I også gerne hjælpe kommunens små og mellemstore virksomheder med kompetent rådgivning omkring energioptimering, er I altid velkomne til at høre nærmere om, hvordan vi kan skræddersy et projekt til lige netop jeres kommune. Kontakt os på tlf 9992 9099 eller mail til kundeservice@scanenergi.dk

Læs mere