Kommuner

Energirådgivning til kommuner

Klimaplan, CO2-neutral kommune, Grøn kommune eller noget helt fjerde. Kært barn har mange navne, men fælles for dem alle er, at de handler om at nedbringe CO2 forbruget i jeres kommune. Den nemmeste måde at nedbringe CO2 forbruget på er at bruge mindre energi. Det har vi i mange år arbejdet tæt sammen med kommuner over hele landet for at gøre.

Hvor kan vi hjælpe?

Nedsætning af CO2 forbruget i kommunen kan ske ved indsatser mange steder. Oplagt er det at starte med kommunens egne bygninger og sikre, at de forbruger energien rigtigt. Men vi hjælper også med at sænke forbruget hos både private boligejere og hos SMV’er. Det sker via vores HusetsEnergi koncept, som du kan læse meget mere om her og her. Konceptet kan også udvides til at omfatte hele landsbyer eller ø’er. Vi tilpasser projektet, så det passer til lige præcis jeres behov.

Derudover tilbyder vi energimærkning samt hjælp til energiledelse og ISO 50001 certificering, ligesom vi yder tilskud til energioptimeringsprojekter og sælger el. Endelig tilbyder vi også undervisning af skoleelever i energi og energirigtig adfærd. 

Kommuner_midterbillede.jpg

Uvildighed

Vores fornemmeste opgave er at hjælpe jer med at spare på energien og opnå jeres klimamål. Vi er 100 % uvildige og hverken anbefaler, markedsfører eller sælger produkter. Uvildig rådgivning er vores eneste produkt. Det betyder også, at vi altid fremlægger de løsninger, der tjener kommunen, hus- eller virksomhedsejeren bedst – uanset hvem vi arbejder for. 

Vil I gerne vide mere?

Vil I også gerne have hjælp til at jeres borgere, erhvervslivet og ikke mindst kommunen selv til at bruge mindre energi, er I altid velkomne til at kontakte os for en snak omkring, hvordan vi kan hjælpe lige præcis jeres kommune. Kontakt os på tlf 9992 9099 eller brug boksen til højre.