El-aftaler

Kommuner

Hvilket elprodukt skal vi vælge?

Elmarkedet er komplekst og kræver viden og indsigt. Vi tilbyder derfor forskellige løsninger, der kan minimere kommunens prisrisiko, så I ikke skal bruge tid på at følge elmarkedet. Men vi har også løsninger, hvor det er nødvendigt, at man som kunde selv forstår og følger nøje med i prisudviklingen i elmarkedet. Det svarer til en boligejers valg mellem et realkreditinstituts lånetyper. Hvilket produkt man bør vælge afhænger helt af ens risikovillighed samt behov for sikkerhed mod høje elpriser.

Hvad påvirker prisen på el?

Når det handler om energipriser, ved de færreste, hvad vej vinden blæser. En overproduktion fra vindmøller, en underproduktion i kulminer, ballade i Mellemøsten, børsspekulationer og mange andre faktorer påvirker elprisen. Det er derfor umuligt at forudsige, hvordan prisen vil udvikle sig over tid. Derfor skal I tænke jer grundigt om og vurdere jeres behov, inden I vælger elprodukt. 

Grøn energi

En grøn kommune skal da have grøn strøm. Derfor tilbyder vi jer at købe Vindenergi fra danske vindmøller. Det kan I læse mere her om her.

Vindenergi

Vil I gerne have hjælp?

Der står sikkert mange andre ting på to do listen hos jer. Her hos os står blandt andet køb af el øverst på to do-listen. Hver dag. Så hvorfor ikke lade os om at sikre jer en fornuftig elaftale? Giv os et kald på tlf. 9992 9099 for at høre, hvordan vi kan hjælpe jer med den el-aftale, der passer til jer.

Læs mere