Realiseringsstart

Realiseringsstart

Alt for mange energibesparelsesprojekter strander i en travl hverdag. Ofte er projekterne klart defineret, og alle relevante forhold er undersøgt. Alligevel kan det føles lidt som en bjergbestigning at komme i gang. En fast køreplan hjælper dit energibesparelsesprojekt godt i gang, så du kan føre det sikkert ud i livet.

Med Realiseringsstart hjælper vi dig i gang med realisering af dit energibesparelsesprojekt ved at tilbyde professionel hjælp efter en fast køreplan til en fast pris.

Fra tilbud til valg af leverandør

Vi hjælper dig med at vælge den rigtige løsning til rette kvalitet og pris ved at indhente tilbud fra to leverandører. Tilbuddene baserer sig på samme funktionsbeskrivelse, udarbejdet af os, så de to tilbud kan sammenlignes, og vi gennemfører sambesøg med de to leverandører på installationsstedet for at sikre kvaliteten.

Når vi har sammenlignet tilbuddene, anbefaler vi en løsning til dig. Vi fungerer som uvildige rådgivere uafhængige af underleverandører og økonomisk interesse i at anbefale bestemte løsninger.

Fordelene ved realiseringsstart fra scanenergi

Projektet realiseres

Forløbet afsluttes med et telefonmøde med dig, hvor vi diskuterer valg af leverandør og eventuelle barrierer for igangsætning af et indkøb, og klæder dig på til at foretage indkøbet. Herfra kan du vælge selv at overtage projektledelsen, eller vi kan hjælpe dig videre i processen.

Realiseringsstart er velegnet til projekter af lav kompleksitet, hvor der er tale om én leverandør og en investering på maksimalt 500.000 kr. Ved projekter med flere leverandører eller en investering over 500.000 kr. giver vi gerne et tilbud på projektledelse.

Få mere inspiration:

I de følgende cases og blogindlæg kan du finde mere inspiration til dit arbejde med energioptimering.