Forbrugsoverblik

Forbrugsoverblik

Overblik over dit el-forbrug er et stærkt styringsredskab – for din bundlinje

Mange bliver overraskede over virksomhedens elforbrug. Ikke over det samlede forbrug, for det kender de – men over, hvordan forbruget er sammensat. Det er fair nok, at elmåleren løber, når virksomheden er kørende, men ved du, hvor meget det koster på elregningen at holde weekend? Ved du, hvor i virksomheden du har de største el-slugere, som i al ubemærkethed æder direkte af virksomhedens bundlinje?

Der er god mening i at holde øje med sit elforbrug. Det ved du, og det ved vi. Men vi ved også, at det er svært at få det gjort i en travl hverdag – og få det gjort ordentligt.

Rapporter og online adgang

Forbrugsoverblik er et online analyse-værktøj med dynamisk overblik over virksomhedens elforbrug, og hvor og hvornår forbruget finder sted. Men Forbrugsoverblik er mere end online adgang til elforbruget: Du modtager måneds- og årsrapporter på dit elforbrug direkte i din mailboks. Rapporterne viser forbruget på timeaflæste elmålere, og du får blandt andet overblik over datoer med højeste og laveste forbrug, omkostningsforskelle på højeste og laveste dagsforbrug, weekendforbrugsomkostninger, og hvornår på døgnet du bruger mest el.

Fordelene ved forbrugsoverblik fra scanenergi

Nemt og ligetil

Overvågning af elforbruget skal være nemt, direkte brugbart og lige ved hånden, når du har brug for det. Med Forbrugsoverblik får du et godt beslutningsgrundlag for at optimere forbruget, eksempelvis ved at flytte elforbruget til andre tider på døgnet, udnytte en fleksibel elpris, justere adfærd og processer eller foretage tekniske opgraderinger.

Faktisk er der rigtig mange af vores kunder, som er blevet overraskede over deres høje standby-forbrug om natten og i weekenden eller har fundet nogle store el-slugere, de ikke var opmærksomme på.

Med Forbrugsoverblik får du måske samme overraskelse – men så kan du gøre noget ved det.