Brug data til at finde besparelser

Energistyringssystem (EMS)

Optimering af energiforbruget kræver det rette datagrundlag, effektive analyseværktøjer og målrettet, intern formidling af konklusioner og resultater. Det kan et godt energistyringssystem (EMS) give jer.

Med et energistyringssystem får I mulighed for at:

  • Indsamle data på tværs af lokationer
  • Sammenligne flere målere på tværs af forbrugsarter
  • Udarbejde målsætninger, KPI’er og nøgletal til opfølgning og benchmarking
  • Bruge egne målinger fra egne systemer (eks. indeklima-, aktivitets- eller produktivitetsmålinger)
  • Følge det hele via en webbaseret løsning, der sættes op efter jeres behov

Det rette datagrundlag er jeres afsæt for at udarbejde avancerede analyser af virksomhedens energiforbrug. I opstartsfasen hjælper energirådgiveren jer godt i gang med at udnytte systemets mange analysemuligheder. Hos Scanenergi hjælper vi løbende virksomheder med at udnytte de mange muligheder, der er med et energistyringssystem.

Energistyring

Involvering af medarbejderne

Udover de mange data og overvågningsmuligheder, som et EMS kan give jer, er det også et stærkt værktøj til intern formidling. Mere end 30 standardrapporter præsenterer konklusioner og resultater tilpasset jeres modtagere på alle niveauer i organisationen; eksempelvis rapportering af økonomi- og emissionstal.

Sammen med jeres energirådgiver kan I også skræddersy individuelle rapporter; eksempelvis til overvågning af driftsudstyr. På den måde kan medarbejdere fra alle hjørner af virksomheden tage ejerskab af jeres fortsatte optimering.

Læs mere om hvordan energistyring og energiledelse kan hjælpe jer med at sænke forbruget: