Energisparring

Energisparring

- find de største energityve!

Så har du igen brugt tid på at undersøge, om ikke der kan gøres noget ved energiforbruget. Studeret virksomhedens forbrugsoversigt, læst en artikel på nettet, bladret gennem et par brochurer og talt i telefon med håndværkeren – men kan det svare sig? Hvor skal du begynde, og hvad skal du vælge?

Det kan være svært at finde virksomhedens største energityve – og at finde tid til at finde dem. Men i mange tilfælde er der hurtige veje til at tage toppen af energiforbruget. Vores energirådgivere ved, hvad de leder efter. Så hvis du kan finde tid til et besøg, så kan vi inden for et prioriteret område i din virksomhed finde tre områder, hvor du kan skære mest muligt af dine energiomkostninger.

Fordelene ved energisparring

Energisparring på dine vilkår

Vi gennemgår ikke hele din virksomhed og hver en MWh af dit energiforbrug. Vi har bedre erfaringer med at yde en fokuseret indsats. Derfor aftaler du og energirådgiveren, hvordan du får mest muligt ud af besøget i forhold til dine ønsker og behov.

Måske ønsker du inspiration, sparring og afklaring inden for specifikke områder, måske ønsker du løsningsforslag til allerede kendte udfordringer – eller måske ønsker du ganske enkelt at finde ud af, om der er ”noget at komme efter”? Det er der som regel.

Efter besøget modtager du en rådgivningsrapport med tre forslag til, hvordan du kan skære toppen af dine energiomkostninger inden for det aftalte område. Derefter kan du arbejde videre selv eller i samarbejde med os. Vi kan hjælpe dig med konkrete beregninger på de potentielle besparelser, indhentning og sammenligning af tilbud, planlægning, realisering, opfølgning og dokumentation af dine besparelser – alt efter dit behov og dine ønsker.

Læs dig klogere...