Implementering

Få endnu mere ud af din energirådgivning

Der kan være mange grunde til, at du vælger at implementere diverse energioptimeringer i din virksomhed. Uanset hvad der er din primære grund, vil din optimering være godt for miljøet. Det budskab kan du bruge proaktivt.

Du har haft besøg af en energirådgiver, og du har gennemført en række optimeringer. Nu vil du gerne fortælle omverden om din indsats. Det vil vi gerne hjælpe dig med.

Når du vælger at implementere energioptimeringer, tilbyder vi dig en gratis markedsføringspakke. I pakken får du adgang til

  • et diplom, som du kan bruge online og udskrive til jeres kontor eller reception som et synligt bevis på jeres miljøbevidste tilgang
  • bannere, som du nemt kan bruge på din hjemmeside.

Sådan brander du din grønne profil

Formålet med både bannerne og diplom er at gøre det tydeligt for alle, der besøger dig på din fysiske eller online adresse, at du har taget stilling og gjort noget godt for klimaet.

Du behøver ikke et banner fra Scanenergi for at skrive, at du har gjort en forskel, men banneret fra Scanenergi er et blåstempel af din indsats. Det viser, at det ikke ”bare” er noget, du påstår, men at vi også står inde for din indsats – og det virker endnu stærkere, når du brander dig med din grønnere profil.

Vi anbefaler samtidig, at du fortæller den gode historie på sociale medier og i nyhedsbreve; det kan differentiere dig fra dine konkurrenter og skabe stærkere relation til dine kunder. Samtidig anbefaler vi, at du deler nyheden med dine kollegaer på jeres intranet, så alle ved at I arbejder sammen i en miljøbevidst virksomhed med et grønt fokus.

De 15 verdensmål: Mål nummer 12

Når du vælger at implementere væsentlige energioptimeringer, kan du med fordel kigge nærmere på FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling, ligesom du kan fortælle historien i din CSR-rapport. 

Læs mere om mål 12:”Ansvarligt forbrug og produktion”

scanenergi-banner-implementer-energiraadgivning-energioptimering-energibesparelser-gratis-materiale