Energioverblik

Energioverblik – et stærkt styringsredskab til dit energiforbrug

El, fjernvarme, olie, gas, vand og andre former for energi. Mange bliver overraskede over virksomhedens samlede energiforbrug, og over hvordan forbruget er sammensat.

Der er god mening i at holde øje med sit el- og energiforbrug. Det ved du, og det ved vi. Men vi ved også, at det er svært at få det gjort i en travl hverdag – og få det gjort ordentligt.

Vores online analyseværktøj Forbrugsoversigt giver dig et dynamisk overblik over virksomhedens elforbrug. Ved at supplere med Energioverblik kan du koble virksomhedens øvrige energikilder på.

Rapport og online adgang

Med Energioverblik får du online adgang til en samlet oversigt over virksomhedens el- og energiforbrug. Du modtager også måneds- og årsrapporter over dit forbrug, som kan tilpasses efter de tidsintervaller, der giver mest mening for jer. Du kan også modtage advisering om uventet elforbrug via sms eller mail.

Fordelene ved et energioverblik fra scanenergi

Et bedre beslutningsgrundlag for optimering

Når du benytter Energioverblik til at registrere automatiske og manuelle målinger af, hvor og hvornår energiforbruget finder sted, får du et godt beslutningsgrundlag for at optimere virksomhedens energiforbrug. Det kan du eksempelvis gøre ved at:

  • flytte forbruget til andre tider på døgnet
  • udnytte en fleksibel elpris
  • justere adfærd og processer
  • foretage tekniske opgraderinger

Faktisk er der rigtig mange af vores kunder, som er blevet overraskede over deres høje standby-forbrug om natten og i weekenden eller har opdaget nogle energityve, de ikke var opmærksomme på.

Med Energioverblik får du måske samme overraskelse – men så kan du gøre noget ved det.

Få mere inspiration:

I de følgende cases og blogindlæg kan du finde mere inspiration til dit arbejde med energioptimering.