FASTfast

Elaftale

FASTfast elaftale

For dig, som ønsker budgetsikkerhed og gerne vil låse prisen - på godt og ondt

Køb af el er en kompliceret affære, som kan tage meget af din tid. Du er sikkert fuldstændig klar over, at priserne på el svinger, og at det er næsten umuligt at sikre sig de billigste priser. Men er el-indkøb en opgave, du skal presse ind i en travl hverdag, hvor din to do-liste er lang nok i forvejen?

Med en FASTfast elaftale på dit el-indkøb låser du prisen for jeres fremtidige elforbrug fast til den aktuelle terminspris for en aftalt periode. Du vælger selv perioden: resten af indeværende år og derefter op til 5 år frem.

Samme pris og budgetsikkerhed

Afregningen for jeres samlede elforbrug sker i leveringsperioden til en fast pris, uafhængig af de aktuelle elpriser. Du betaler samme elpris døgnet rundt, alle dage. Du betaler for at låse prisen fast. Til gengæld kender du prisen på jeres elforbrug og opnår budgetsikkerhed.

Om din fastlåste elpris er høj eller lav i forhold til markedet, vil den fremtidige udvikling i elpriserne vise. Timing er derfor afgørende ved en FASTfast-aftale, så du får låst elprisen på et niveau, der lyder fornuftigt i forhold til dine forventninger til både elpriserne og jeres behov fremadrettet.

FASTfast fastpris elaftale

FASTfast er for dig, der…

  • ønsker fuld budgetsikkerhed
  • har det godt med at låse prisen fast og slippe for at forholde dig til udviklingen i elpriserne
  • forventer, at du kan opnå en bedre pris ved at låse prisen fast for en periode ad gangen end ved at følge markedet
  • ønsker at undgå tab ved prisstigninger på el, men også er klar til at fraskrive sig gevinster ved prisfald.

Læs dig klogere:

Herunder finder du lidt videre inspiration til bedre at forstå elmarkedet samt energiafgifter.


Hent guide til energiafgifter og godtgørelse