RIAS

RIAS

Totalløsning afgørende for RIAS

Ved at få Scanenergi med som ekstern partner på et internt energiprojekt identificerer RIAS et årligt besparelsespotentiale på ca. 260.000 kr.

RIAS er en af Danmarks største leverandører af plast halvfabrikata til industrien, byggeriet og den offentlige sektor. RIAS var i fuld gang med et internt projekt om reduktion af virksomhedens forbrug af vand, varme og el. I den forbindelse valgte de Scanenergi, som totalleverandør. Det var især muligheden for at få el-aftale, energirådgivning, energistyring, implementering og finansiering samlet i én og samme løsning, der gjorde udslaget.

”Vi vælger at tale med et par udbydere af energiløsninger, herunder vores daværende leverandør af el. I sidste ende besluttede vi imidlertid, at Scanenergi var det rigtige valg,” siger logistikchef, Lars Jessen.

Screening viser stort besparelsespotentiale

Efter at have underskrevet aftalen regnede Lars Jessen egentlig med, at der skulle gå lidt tid før det hele blev sat i værk. Men allerede et par uger efter at kontrakten blev underskrevet, bliver han kontaktet af energirådgiveren, der beder om et første møde og den første gennemgang af virksomheden.

”Det træk overrasker mig positivt,” siger Lars Jessen, der får endnu mere at glæde sig over.

Efter at Scanenergi har gennemgået virksomheden og blandt andet monterer en række målere, bliver han kort tid efter præsenteret for en screeningsrapport. Rapporten viser, at RIAS med en samlet investering på ca. 530.000 kr. har udsigt til årlige besparelser i størrelsesordenen 260.000 kr. – og dermed en tilbagebetalingstid på omkring to år.

Hent guide til hvordan du får energitilskud

Fra rapport til realisering af projekterne

Med de gode udsigter gik der ikke længe inden Lars Jessen godkendte planer og implementeringen blev iværksat. På den front holder det positive indtryk af Scanenergi ved.

”Scanenergi tog teten og styrede projektet igennem på det praktiske plan, så jeg ikke selv skulle bruge ressourcer på at være tovholder. Og det sætter en logistikchef som jeg pris på,” siger han med et smil.

”Jeg har oplevet mange andre rådgivere, der leverer deres fine forslag og så ellers lader det være op til kunden selv at få det ført ud i livet,” slutter han og fastslår, at han glæder sig over den viden og det engagement, han oplever hos sin energipartner.

Kontakt os

..hvis du har spørgsmål til casen eller vil høre mere om, hvad vi kan.

Kontakt os her
New Call-to-action