KK Wind Solutions

Fra energisyn til store besparelser

KK Wind Solutions

Når det lovpligtige energisyn bliver til en god forretning!

Det lovpligtige energisyn er et stort og omfattende stykke arbejde, og derfor er det for mange virksomheder en sur pligt og en omkostning. Det var også tilfældet for KK Wind Solutions, der dog med Scanenergi som samarbejdspartner ikke blot har fået udført energisynet, men også har fået sat skub i flere forskellige energioptimeringsprojekter.


Besparelserne betaler omkostningerne til Energisynet
- og mere til

At Scanenergi blev valgt som samarbejdspartner til energisynet var ifølge Facility Manager ved KK Wind Solutions, David Eg Jensen ikke så underligt: ”Vi har i flere år arbejdet sammen med Scanenergi omkring diverse energioptimeringsprojekter blandt andet på varme og el, hvor vi har sparet rigtig mange penge, så det var kun naturligt at bede om Scanenergis hjælp til energisynet”.

"Scanenergis energirådgivere er generelt professionelle og fagligt skarpe."

Scanenergi har både kortlagt og målt energiforbruget, udarbejdet en rapport og indberettet det hele til myndighederne. Men de har også haft stor fokus på realisering af de identificerede energioptimeringstiltag. Når tiltagene realiseres opnår virksomheden også de dertilhørende besparelser, der kan sælges, og dermed indgå som en del af finansieringen af selve energisynet – et koncept KK Wind Solutions har været glade for.

Læs om vores erfaringer med de energisyn vi har udført.

Styr på komfort- og proceskøl

I forbindelse med energisynet blev der også opsat en bimåler på deres komfortkøl for at få opgjort afgifterne korrekt (læs mere om proces- og komfortkøl).

”Det har allerede sparet os mange penge. Derudover har de påpeget endnu flere optimeringsprojekter og kommet med gode forslag til mulige løsninger. Nogle tiltag kræver lidt længere tid, men vi har allerede skiftet en varmepumpe i vores garage, ligesom vi er begyndt at kigge på at få skiftet vores udendørsbelysning til LED”, fortæller David Eg Jensen.

Få vores guide om energisyn her

Fagligheden i top

Selve Energisynet har været et spændende forløb, hvor det gode samarbejde er fortsat. Især sætter David Eg Jensen pris på fagligheden hos Scanenergi.

”Scanenergis energirådgivere er generelt professionelle og fagligt skarpe. De har en bred viden om hele energipaletten og formår at gå et spadestik dybere, så de altid finder gode løsninger. Derudover er deres uvildighed en stor fordel, fordi vi på den måde frit kan vælge den leverandør, vi foretrækker. Rent faktisk er vi så glade for samarbejdet med Scanenergi, at vi har bedt dem om at lave de indledende øvelser til energisyn på vores fabrik i Polen”, slutter David.

Kontakt os

..hvis du har spørgsmål til casen eller vil høre mere om, hvad vi kan.

Kontakt os her
New Call-to-action